vineri, 16 octombrie 2009

DE PRIN TARGURI ADUNATE































*** *** ***


















*** *** ***





















6 comentarii:

  1. porcii sunt cei mai simpatici...dar ce targuri? pe unde pe unde?

    RăspundețiȘtergere
  2. Curioasa mai esti mai Cojo mai: Calugareni, Aleea Castanilor-Bucuresti, Vitan-Bucuresti.

    RăspundețiȘtergere
  3. Cred ca fotoreportajul asta - cu atit mai mult cu cit acorda coerenta unor lucruri aparent poate fara legatura - prinde exact ceea ce ma tot framinta si nu-mi da pace in ultima vreme: lumea nu se schimba, ci doar se manifesta altfel. Asa ca tot ce ar insemna discursuri apocaliptice si conferinte despre pierderea/pastrarea identitatii nu sint decit niste constructe mitologice de cind e lumea si pamintul.
    Chiar daca fotoreportajul tau nu este explicit pe comportamente mitice, ci mai degraba sociale, arata ca pina la urma locuri si momente diferite sint atit de asemanatoare incit vin intr-un intreg firesc. Sint sigura ca daca ai adauga imagini cu tirguri de acu 100 de ani sau cu tirguri din Africa, America de Sud sau de oriunde din alta parte, imaginile nu ar face decit sa completeze puzzle-ul facut deja de tine.

    RăspundețiȘtergere
  4. Sunt de acord cu tine Cristina; lumea nu se schimba... in esenta... doar in forma.
    Daca asi avea talent la scris, asi fi tentat sa scriu o piesa de teatru: "O ALTA SRISOARE PIERDUTA". Realizez ca, fortat de realitatile in care sunt ancorat, nu asi reusi decat sa devin un nerusinat plagiator al lui conu' Iancu! Bine ca nu am talent la scris!!!

    RăspundețiȘtergere