luni, 6 decembrie 2010

ELLING - theaTRespot/teatruSpot-

Dramatizare dupa romanul "FRATI DE SANGE" de Ingvar Ambjornsen
regia - Vlad Massaci
Teatrul de Comedie, Bucuresti






































Mai multe fotografii din aceasta piesa gasiti clickuind
TheaTRespot/TeatruSpot 1, sau
TheaTRespot/TeatruSpot 2

2 comentarii:

  1. Ce mi se pare cu adevarat extraordinar la fotografiile de la spectacolul asta (cu siguranta si datorita actorilor si regizorului) este modul in care sint surprinse "stari psihice pure", in sensul ca fiecare fotografie corespunde unei trairi usor recognoscibile, in sensul teatrului clasic de comedie, in care personajele sint reduse la o trasatura dominanta de caracter. Mi se pare ca fotografiile astea surprind exact mimica, gestica, atitudinea cele mai reprezentative care sa redea trairile si trasaturile "caracterelor" ilustrate de personaje: curiozitatea, revolta, viclenia, prostia, infumurarea etc.
    In lipsa vizionarii piesei, mi-am permis s-o recompun dupa fotografiile tale. Pina la urma, cum spuneam, seria de fotografii devine ea insasi grila de interpretare si critica de teatru. Pot spune ca am devenit un fan inrait al fotografiei de teatru!!! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Incepand sa citesc comentariul tau eram sigur ca ai vazut piesa, si ma bucuram ca o recunosti in fotografiile mele!
    Faptul ca in "lipsa vizionarii piesei" fotografiile te-au ajutat sa descifrezi perfect ideea spectacolului nu este numai meritul fotografului; doar cine iubeste cu advarat teatrul si vibreaza la acest mod de reprezentate artistica a vietii poate "citi" o poveste in fotografii a unui sprectacol de teatru!
    Cat despre fotografia de teatru: e BOALA GREA...:), dar FRUMOASA!!!

    RăspundețiȘtergere