vineri, 10 februarie 2012

LAPRE GROS 6 (N-AI CU CINE!!!)DE FAPTUL CA PE PLAIURI MIORITICE NU EXISTA O CLASA POLITICA REALA SUNT CONVINS DE MUUULT!!!

DIN 1996 PANA IN 2009 NU AM MAI FOST LA VOT CONSTIENT CA JOCUL ASTA POLITIC MIORITIC NU-I ALTCEVA DECAT UN LAPTE GROS IN CARE UNII STAU CAPRA SI ALTII LE SAR IN SPATE (CA SA NU MA EXPRIM ALTFEL).

TRIST E CA ROLURILE NU SE INVERSEAZA CA INTR-UN CORECT JOC DE LAPTE GROS; MEREU AIA CARE SAR IN CASTIG SUNT AI NOSTRI DRAGI ASA-ZISI POLITICIENI, IAR AIA CARE O INCASEAZA SUNTEM NOI, NOI CEI MULTI!


...
TRAIND JUMATATE DIN VIATA IN COMUNISM ("SUB CEASCA") SI JUMATATE INTR-O DEMOCRATIE SALBATICA, IN 2009 AM SIMTIT PERICOLUL UNEI DICTATURI MARINARESTI SI M-AM PREZENTAT LA VOT, VOTAND DEGEABA CONTRA.

IN NAIVITATEA MEA SPERAM ATUNCI CA IN ROMANICA POT AVEA LOC ALEGERI CORECTE SI NU BANUIAM CA, LA PARIS SI PRIN ALTE ORASE DE PE MAPAMOND, VOTUL DIASPOREI MIORITICE POATE FI FACUT DIN CONDEI.


...
victor ponta - IL STITI!?!

victor ponta = ALA DE S-A MATURIZAR BRUSC!

victor ponta = ALA DE SEAMANA CU TITULESCU...,victor pontaaa = ALA TUNS PERIUTA DE ZICI CA-I FRATE GEAMAN CU mihai razvan ungureanu (=ALA DE-I THE NEW boc).

victor ponta = ALA DE OPOZEAZA CU/PE LANGA crin antonescu!


...
PRIN DISCURSUL DE IERI,"OPOZANTUL BASIST" victor ponta - IL STITI!?! - NE-A DEMONSTRAT CA ARE COLOANA VERTEBRALA CA SERPENTINELE DE PE TRANSFAGARASAN,... CE SA FACA SI EL SARACUTUL; L-O AVEA MARINARU' CU CEVA LA MANA DE S-A MATURIZAT ASA BRUSC...

IN NICHEIERE ACESTEI NOI PARTIDE DE LAPTE GROS NU MA POT ABTINE SA NU REIAU O FOTOGRAFIE DIN POSTAREA ANTERIOARA (=MAMALIGA E FIERBINTE!!!JOS BASESCU)....
obs: episoade din ciclul "LAPTE GROS" puteti vedea clickuind aici

Un comentariu:

  1. E frumos sa "rememorezi" prin pozele tale. (Ultima serie de trei e kraft. Dac-as avea vreun ban, ti-as cumpara-o pentru colectia personala.) Adica vezi, la propriu, daca-ti mai trebuiau dovezi, ca de la USL-PDL=ACEEASI MIZERIE se ajunge la trioul competentei democratice: Crin-Ponta-Mazare. Biet popor.
    Altminteri, buna treaba, Octavian! In miezul lucrurilor.

    RăspundețiȘtergere